10 LIGEGYLDIGE FACTS OM MIG?

Youtuber – SanneVilleFamily

Kære læsere. 

Nogle af min absolute favorit youtube bruger er klart SanneVilleFamily. Grunden til jeg synes at SanneVilleFamily er så spændende at følge med i. Det er fordi at de er helt nede på jorden, de er bare sig selv. De filmer bare, lige meget om de lige er stået op eller har pyntet sig. De er sig selv, og det rart at se i en verden hvor mange går op i sig selv. Uha man skal se sådan og sådan ud ellers er vi ude.

 

Sanne og Thomas.

De er to utrolig gode forældre for deres piger, hvis der kommer problemer løser de dem på en fantastisk god måde. Det kunne andre forældre lære utroligt meget af.

Så hvis du selv har børn, kan jeg anbefalde at se hvordan SanneVilleFamily. Der vil være gode ting at hente, til hvordan man får en familie til at drive rundt. Så det også hyggeligt, sjovt og afslappende at se deres videoer.


Amalie.

Hun har selv sin egen youtube, hvor hun sammen med lille søsteren Sofia laver super sjove videoer. Hendes kanal hedder SanneVilleFamily Malles helt egen kanal, hun har også lavet film alene og hun gøre det godt.

Hendes videoer kun hendes ide hvordan de skal se ud. Hun for kun hjælp af far “Thomas” til allersidst når de skal klippes.
Det synes er utroligt sejt af hende, for det giver et orginalt indhold.

Det er mere originalt end “Naja Münster” som kun er et år ældre end Malle, men hun har altid fået hjælp af sin storbror. Det gøre ikke indholdet ligeså originalt som på Malles kanal. Malle er super sej og en cool pige.

Sofia.

Hun er enormt cute, Sofia har ingen youtube, men hun er enormt god til at hjælpe sin store søster med godt og mega sjovt indhold.

Hun har de skøreste, sjoveste, sødeste og underligste ansigter. Hun vil være enorm god som skuespiller i spillefilm. Sofia er en super god lille søster og hun er lille søster med stort “L” for hun er den sidste fødte af seks døtre.

Sanne.

Hun er den bedste mor for alle seks døtre, hun er totalt nede på jorden. Sanne skriver også blogs og de også bare kanon gode. Hun har et godt sprog, som virkelig kan få alle med.

Sannes erhverv er tandplejer, men hun arbejder ikke som det mere, nu er hun fuldtids blogger og YouTube med hendes familie.

 

Thomas.

Thomas er en alletiders far for Amalie og Sofia, han enorm flink. Thomas er virker også som en super god stedfar til Sanne 4 andre døtre.

Thomas erhverv er læge, men nu er han hjemme og skriver lægeartikler.

Thomas elsker flyver, han har også en youtube kanal der hedder Thomas Rasmussen, hvor der ligger mange videoer om flyver. Han er ved at tage en uddannelse som pilot, til små flyvemaskiner, hvor man kan sidde fire i.

 

SanneVilleFamily.

Ja, hele familien er bare super at følge med i deres liv.

Det sjoveste i deres videoer er klart når Thomas eller Nadia (en af Sannes voksne datter) kommer bag fra og giver Sanne et chok.

 

Det var alt for nu tak fordi i læste med på min indlæg om den youtube familie jeg følger.

2 kommentarer

  • Sanne

    Tusind tak for alle de søde og rørende ord om vores familie❤️Vi er så glade for at kunne bringe glæde til andre ❤️Tak Rasmus ❤️Knus Sanne og godt skrevet ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rasmus

      Det var da så lidt, jeg synes det så dejligt afslappende at se jeres videoer… Nogle gange kommer der også sjove øjeblikke, hvor man griner…. Blandt andet når Thomas giver chok….

      I er bare to gode forældre.
      Hilsen Rasmus.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 LIGEGYLDIGE FACTS OM MIG?