Jeg støtter en god sag

Lidt om mig

 

Kære læsere.

Mit fulde navn er Rasmus Kruse Vibum, jeg er født d. 16 december 1995, Jeg bor i Hillerød, men min fødeby er Fredensborg.

Jeg har min egen Youtube som hedder Vibum007, der ligger jeg ting fra min hverdag op, som også kaldes vlogs.

På billedet ses min fars helt nye bil, en Ford Fiesta, min far hedder Søren Vibum, min far er bager i Farumhus.

Min mor hedder Pia Kruse, min mor er sekretær på Hillerød hospital røgten og min halv lillebror hedder Alexander Casper Kruse, han går på Sophienborgskolen og han er 10 år. Født d. 8 Januar 2008.

Min moster hedder Rikke Kruse og levere nede i Spanien i byen Fuengirola og hun arbejde som sælger.

 

Jeg har gået på to folkeskoler først Ålholmskolen og da Ålholm blev for stor, blev der lavet en ny skole Sophienborgskolen hed den, der gik jeg til og med syvende, hvor herefter kom jeg mit ottende og niende år på Grennessminde som er en specielskole i Birkerød. Efter de to år fik jeg så tre år på STU delen på Grennessminde.

Efter de tre år kom jeg på en ny uddannelse kaldes KUU (kombineret Ungdoms Uddannelse) der startet jeg sommeren 2016 og er stoppet her sommeren 2018.

Nu efter sommerferien skal jeg på VUC/HF enkeltfag, fordi det er adgangskrav til EUX på Hillerød handelsskolen (KNORD)… Som igen er adgangskrav til CPH Bussinnes i Konges Lyngby, som Multimediedesigner og Webudvikler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg støtter en god sag